Even voorstellen

Ik ben Krista Jorritsma, getrouwd met Stefan en mama van 4 prachtige kinderen. Allemaal hebben ze langere tijd borstvoeding gekregen.

Ik ben geboren in België, in de provincie Oost Vlaanderen en getogen in Vlaams Brabant. Ik ben opgeleid tot verloskundige aan de Erasmus Hogeschool Brussel.

Sinds 2001 ben ik werkzaam als verloskundige. Ik heb sindsdien al vele moeders en baby's mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en de bevalling. Daarbij zag ik dat borstvoeding geven niet altijd vanzelf gaat. Om beter te kunnen helpen om problemen bij borstvoeding op te lossen, deed ik het postgraduaat lactatiekunde aan de Artevelde Hogeschool Gent, gevolgd door het examen International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC). In 2006 ben ik een eigen praktijk begonnen als zelfstandig vroedvrouw en lactatiekundige.

Nadat ik mijn man (uit Heemskerk) leerde kennen, ben ik in juli 2021 verhuisd naar de Broekpolder, en daar opnieuw begonnen met een eigen praktijk. Als verloskundige en lactatiekundige IBCLC help ik je graag verder met zorg op maat waarbij jullie behoeften als (toekomstige) ouder(s) centraal staan.

Wil jij graag persoonlijke en professionele hulp tijdens je borstvoedingsperiode?
Neem contact op om te bespreken hoe ik je kan bijstaan.

 

Ervaringen van cliënten

Reactie plaatsen

Reacties

Marelle
2 jaar geleden

Ik belde Krista met een probleem en ze kon meteen de volgende ochtend langskomen. Hele vriendelijk vrouw die super behulpzaam is. Heel erg fijn ook dat ze daarna contact houdt de om te blijven begeleiden. Zeker een aanrader!